Parfüm Tanácsadás

Már Magyarországon is elérhető a Személyes Parfümtanácsadás. A nagyjából 1-1,5 órát igénybe vevő parfüm-styling luxusszolgáltatás során a Le Parfum Croisette parfüméria híres, nemzetközi niche parfümházainak kisszériás, manufakturális illatkülönlegességei és a saját alkotásaim közül válogatunk Önnek, a bőrének, a személyiségének és az aktuális életcéljainak legmegfelelőbb parfüm megtalálása érdekében. Az illatos szeánsz során legalább 30-40 parfümöt értékelünk közösen, majd a legmegfelelőbbeket a bőrön is teszteljük, ezért érdemes aznap kipihenten, parfüm felfújása nélkül érkezni.
Ha ezt a Magyarországon egyedülálló illatos szolgáltatást ajándékba szánja, egy Ajándékutalványt kap, amelyre azt az egyéni üzenetet írhatja, írjuk a címzettnek, amit Ön szeretne. Személyes Parfümtanácsadás + kiválasztott Parfüm ajándékutalványunk a parfüméria majdnem teljes kínálatára vonatkozik, kivéve néhány exkluzív tételt: Grossmith, Juliette Has a Gun Collection Luxe, Mona di Orio Oudh Osmanthus. Természetesen a legdrágább ajándékutalványunkkal, vagy az árkülönbözet utólagos rendezésével ezek is kiválaszthatóak. Időpont egyeztetés a +36 30 4700 248 telefonszámon lehetséges.
Remélem, nemsokára Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetem.
Kellemes napot,

Zólyomi Zsolt parfümőr

Személyes Tanácsadás

A bőrön legfinomabb parfümök megtalálásához idő kell.
Az illatos szeánsz során megismerve az igazi illatpreferenciákat, parfümkülönlegességekből válogatunk, hogy megleljük a személyiséget és céljait a legszebben kifejezőket.
Ajándékutalványként is előjegyezhető.

PARFÜM TANÁCSADÁS
Személyes Tanácsadás
KiszerelésÁrDarab
1 óra39,000 Ft
1óra+parfüm,kivéve limitált89,000 Ft
1óra+parfüm,bármelyik129,000 Ft
Kapcsolódó termékek

Ha szimpatikus a fenti termék vagy szolgáltatás , ezeket is szívből ajánljuk Önnek – ismerkedjen meg velük!

^ Az oldal tetejére
© 2008 Zólyomi Parfüm Kft. | www.zolyomiparfums.com | Vásárlás menete | Hírlevél