ODIN New York

Odin a vikingek főistene, a Háború, a Halál és a Költészet istene. Az első, férfiakat megcélzó Odin butik 2004-ben nyitott Manhattan-ben, és a cég mára az egyik legbefolyásosabb New York-i lifestyle hálózattá vált. Négy signature illatuk a brand image-hez hű, éjsötét, erőteljes, masszív, de hangsúlyozottan unisex, nők által is viselhető koncepció. A fekete bársonydobozokban lévő ámbraszín folyadékok zavarbaejtő, sötét és baljós illatokat rejtenek, amelyeket sohasem fog elfelejteni, aki egyszer megszagolta.

Megérkezett a legújabb ODIN 12 Lacha, egy Indiai utazás illatával Kashmír sáfránytermeszőitől és az éjsötét feketeribiszkés-animális-fás 00 Auriel. 2012-ben a 06 Amanu elnyerte a parfümipar Oscar-díját, a "FiFi Indie fragrance of the Year-t", a 07 Tanoke-t a pedig a GQ Magazin "Az év legjobb cologne"-ának választotta.

00 Auriel

A DARK, SULTRY, ANIMALIC WOOD THAT BALANCES FEMININE AND MASCULINE FROM TOP TO BOTTOM. AT FIRST IMPRESSION, THE SCENT OPENS WITH AN ASSERTIVE BLEND OF CASSIS BERRIES, HERBACEOUS CORIANDER AND TELLICHERRY PEPPERCORNS. THE HEART IS A COPIOUS FLORAL APHRODISIAC OF SPICY ROSE ABSOLUTE, CREAMY JASMIN SAMBAC AND SWEET MUGUET GIVING A SMOOTH VELVETY TEXTURE. AURIEL’S ROOTS OF BLACK AGARWOOD DEVELOP ON THE SKIN WITH RESINOUS WARMTH AND RICHNESS THAT IS UNDENIABLY PROVOCATIVE. CASSIS BERRIES, CORIANDER, BLACK PEPPER, ROSE ABSOULTE JASMINE SAMBAC MUGUET, AGARWOOD, SANDALWOOD, PATCHOULI, LABDANUM

 
ODIN New York
00 Auriel
KiszerelésÁrDarab
100 ml EdP44,000 Ft
Kapcsolódó termékek

Ha szimpatikus a fenti termék vagy szolgáltatás , ezeket is szívből ajánljuk Önnek – ismerkedjen meg velük!

^ Az oldal tetejére
© 2008 Zólyomi Parfüm Kft. | www.zolyomiparfums.com | Vásárlás menete | Hírlevél