Le Parfum Parfüm Iskola / Fragrance Workshops

A Le Parfum Parfüm Iskola egymásra épülő tanfolyam-sorozata a nemzetközi luxusipari karrierről álmodóknak szól. Még tanulókat, már parfümériában dolgozókat, a kozmetikai márkák képviselőit, sales, marketing, PR és médiaszakembereket, stylistokat, újságírókat, valamint a parfümök szerelmeseit egyaránt várom, hogy közösen tanuljunk a parfümök kultúrájáról, s újjáélesszük e meseszép, természettudományos igényű, kézműves művészeti ágat.

Minden workshop egy interaktív kurzus, illatos elmerülés a parfümök világában, amelyen akár 30-50 illatot is megszagolhatunk, ezért célszerű kipihenten, kozmetikumok használata nélkül érkezni. A tematika az egyes workshopoknál olvasható. A Parfümismeret Workshop moduljai lefedik a parfümtörténelem, a természetes és szintetikus alapanyagok és akkordok, a parfümcsaládok és főbb illatjegyeik, a botanikai és kémiai alapok, az illatpszichológia, a marketing és eladástechnika, a parfümipari karrierlehetőségek és a parfümkészítési alapismeretek megismerését.

A workshopok minimum 10, maximum 25 fővel indulnak.
Helyszín: The Ritz-Carlton Hotel Budapest, Erzsébet tér 9-10.
Ár: 36.000 Ft/workshop.
A négy Workshop együtt 125.000.- Ft.
Workshopjaink ajándékutalvány formájában is megvásárolhatóak, és a 2017/18. év során meghirdetett alkalmakra - a szabad helyek függvényében - bármikor beválthatók!

Információ és jelentkezés: A Le Parfum parfümériában személyesen vagy a (+36) 30 4700 248 telefonszámon. Fizetés a parfümériában vagy átutalással a Zólyomi Parfüm Kft. számlaszámára: 10404027-50515754-82541002. Átutaláskor kérjük, szíveskedjen a közleményben a kiválasztott Workshop(ok) dátumát és számát megadni.

Parfümismeret 1.

Bevezetés a parfümök világába
Tematika: illattörténelem, parfümcsaládok, nagy márkák, híres parfümök és parfümőrök, a luxuskozmetikumok aktuális piaca, mass vs niche parfümök.
2017. június 3. szombat, 9:30-11:00

PARFÜM ISKOLA
Parfümismeret 1.
KiszerelésÁrDarab
1,5 h Workshop36,000 Ft
Kapcsolódó termékek

Ha szimpatikus a fenti termék vagy szolgáltatás , ezeket is szívből ajánljuk Önnek – ismerkedjen meg velük!

^ Az oldal tetejére
© 2008 Zólyomi Parfüm Kft. | www.zolyomiparfums.com | Vásárlás menete | Hírlevél